Graag stel ik mij even aan u voor!

Mijn naam is Willeke Korf; meer dan 25 jaar werkzaam als kinder-/ neonatologie high care verpleegkundige.

Ik merkte tijdens mijn werk dat steeds meer ouders aangeven wat onzeker te zijn over het opvoeden van een baby. Deze nieuwe ouders hebben behoefte aan extra begeleiding tijdens de eerste periode na de bevalling. Om in die behoefte te voorzien, heb ik de opleiding babyconsulente gedaan. Ik vind het prettig om ouders met hun vragen en onzekerheden te ondersteunen en begeleiden, zodat zij als gezin in balans komen en blijven.

Als uw baby vanwege vroeggeboorte of vanwege ziekte is opgenomen in het ziekenhuis, kan het lastig zijn om thuis het juiste ritme te vinden. De periode na de bevalling, waar u zo lang naar hebt uitgekeken, kan dan zo maar enorm tegenvallen.

Graag help ik u om dit gevoel te voorkomen en u handvatten te geven om een goede balans te vinden om zo samen met uw kindje een goede start thuis te maken.

Naast mijn opleiding tot babyconsulente heb ik ook de opleiding tot docent babymassage gevolgd. Hierdoor kan ik u in drie lessen uitleggen hoe u zelf uw baby kunt masseren. Graag verwijs ik u voor meer informatie over dit onderwerp naar het deel babymassage.

Uiteraard ben ik bereid u geheel vrijblijvend meer informatie te verstrekken.

Met vriendelijke groet,

Willeke

Aangesloten vakverenigingen

Baby Relax is aangesloten bij: